Vuosi 2016

Elämäni ehkä kiireisin vuosi on viimein vaihtumassa toiseen, vielä kiireempään vuoteen. Maaliskuussa aloitin työt nykyisessä työpaikassani samalla kun poikani täytti vuoden. Syksyllä kuvioihin astuivat oppisopimuskoulutuksen lähijaksot Rovaniemellä ja siellä tulikin muutama viikko istuttua tiheään tahtiin elo-syyskuussa.

Perhe, opiskelu ja työ on sitä mitä tällä hetkellä tahdonkin, mutta pakko myöntää että vähentynyt aika luonnossa liikkumiselle harmittaa. Vuosi 2017 tulee olemaan tuplaten kiireempi kuin tämä vuosi – mutta mulla sentään on ihan oikea kesäloma tiedossa!

Tähän postaukseen olen kerännyt kuvia menneiltä reissuilta. Harmi, että talven kuvat ovat jossain hyvin jemmattuna ulkoisella kovalevyllä…

Kaldoaivin erämaa

dsc_2768

dsc_3037dsc_3093dsc_3102dsc_3103dsc_3140dsc_3180
Hdsc_3632

Paistunturin erämaa

dsc_3301dsc_3344

Kuvat Kaldoaivin erämaasta Skoarrajávrilta, Vuokŋoljávrilta ja Bársilta. Paistunturin puolen kuvat Goahppelašjávrilta.

Vanhasta blogistani voi käydä lukemassa menneistä reissuista. Tästä linkistä löytyy tammikuinen lumikenkäreissu Johtalanvárrille, helmikuussa nautimme nousevasta auringosta Kaldoaivilla, kesäkuun lopussa yövyin Skoarrajávrilla, elokuussa vaelsin parhaimman vaellusystävän kanssa Paistunturin erämaassa, syyskuussa ylitimme itsemme ja vaelsimme Rástegáisálle Norjan puolella – juttu löytyy myös Retkipaikasta. Loka-marraskuu meni hirvijahdissa ympäri Kaldoaivia ja joulukuu nautittiin sataneesta lumesta ja rauhasta.

Toivottavasti ensi vuosi on yhtä tapahtumarikas kuin tämäkin, kiireistään huolimatta. Mulla on suunnitelmissa kesälle vaikka minkä näköistä vaellusta ja seikkailua.

Hyvää uutta vuotta 2017!

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s