Blogin nimi muuttui!

DSC_5849

Ei hätää, mikään muu kuin nimi ei tule muuttumaan blogissani! Kirjoitukset löytyvät edelleen saman osoitteen alta. Blogin Facebook- sivun tulen todennäköisesti poistamaan, kun en muista ylläpitää sitä. Instagramista blogin tilin löytää edelleen @adventurelandlapland.

Blogini nimi on mietityttänyt alusta lähtien. Muutettuani Rovaniemelle ryhdyin kirjoittamaan blogia luonto-ohjaajan koulutuksesta ja nimi Adventureland Lapland kuvasti tulevia seikkailuja. Nimi putkahti nopeasti mieleen ja jäi elämään hanakalasti lausuttavana, mieleen jäämättömänä. Välillä en ole edes kehdannut sanoa blogini nimeä ääneen, olen mielummin kirjoittanut sen ylös paperille.

Nyt, kun asun vakituisesti Lapissa ja retkeilemisestä on tullut ennemminkin elämäntapa, Lappia seikkailumaahan viittaava nimi ei tuntunut pitkään aikaan enää ajankohtaiselta. Tai relevantilta.

Nimi Erämaan vaeltajatar kuvastaa kasvuani etelästä Saamenmaalle muuttaneesta vaeltamista aloittelevasta nuoresta naisesta uskaliaammaksi vaeltajaksi. Keskellä vadelmapuskaa seisoskellessani nimi ”vaeltajatar” putkahti mieleeni ja innostuin täysillä! Nopean googlauksen jälkeen kävi ilmi, että nimi on käytössä erinäisillä keskustelufoorumeilla ja instagramissa joten lisäsin ”erämaan” etuliitteeksi. Erämaan vaeltajatar, that´s me. Liikun eniten Kaldoaivin ja Paistunturin erämaiden puolella, sekä muut Suomen erämaa-alueet ovat lähellä sydäntäni.

Vaeltajattaresta tulee mieleen valtiatar. Viikon alussa olin vielä vaeltamassa Urho Kekkosen kansallispuistossa (alan pian kirjoittamaan postauksia reissulta!) ja päädyin kulkemaan poluttoman metsän halki. Olin haljeta pelosta, poluilla näkyi jälkiä hirvistä, yhdestä männystä löysin hyvin vanhat karhun raapimajäljet. Selvittyäni neljän kilometrin jälkeen Anterinmukan mönkijäuralle fiilis oli kuin valtiattarella – olin jälleen ylittänyt itseni!

Toivottavasti nimenmuutos ei aiheuta hämmennystä.

Palailen pian vaelluspostausten kera!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s