The Nordic Outdoor Blogger award 2017

”Mikä blogi innostaa sinut kirmaamaan ulkoilmaan välittömästi, kun luet viimeisintä julkaisua? Kenen kuvat saavat sinut haaveilemaan loputtomista ulkoilmaseikkailuista luonnossa? Etsimme nyt Pohjoismaiden parasta ulkoilublogia!” – Addnature

Ehdolla-nordic-outdoor-blogger-award

Ohhoh! Olen edelleenkin häkeltynyt sähköpostiini saamastani viestistä. Blogini on valittu mukaan kisaamaan Vuoden ulkoilublogi -mittelöön, monen muun mielenkiintoisen ulkoilublogin joukkoon!

Kisan järjestää Addnature.fi – verkkokauppa ja kisa käydään pohjoismaiden välillä. Ensimmäisessä osassa lukijat pääsevät äänestämään suosikkiaan ja osallistuvat samalla viiden 20€ arvoisen lahjakortin arvontaan. Suomen, Norjan, Tanskan ja Ruotsin voittajat jatkavat finaaliin jossa ”Nordic Outdoor Blogger 2017” valitaan.

Äänestämään ja muita osallistujia selaamaan pääset tästä .

Aikaa äänestää on 3. joulukuuta saakka. 

Kiitän ja kumarran! En olisi koskaan uskonut että blogini saavuttaa näinkin paljon lukijoita ja mielenkiintoa, tämä vain lisää haluani kirjoittaa ja valokuvata Utsjoen luonnosta. Tämänkaltaiset yllätykset innostavat tosissaan jatkamaan!

DSC_6071

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s