Missä lumi?

DSC_6780 DSC_6764
DSC_6798 DSC_6785
Sitä mä olen tässä viikon ajan ihmetellyt, kun olen katsellut kateellisena kuvia etelämmästä, jossa tuntuu olevan lunta jo ihan sikana!

Meillä on vaan kylmä. Itseasiassa yhtenä aamuna pakkaslukemia oli 10. Nyt ulkona on parina päivänä ollut ihan ok viileää, koko syksyn piinanneet sateet ovat päättäneet väistyä, muutenhan täällä olis jo vaikka kuinka paljon lunta. Lasten syysvaatteet olen jo nakannut varastoon, käytössä on jo talvihaalarit lumitilanteesta huolimatta.

Perjantaina me ajellaan Saariselälle, jossa on sitä lunta. Ihan vaan sen takia, että lapset näkisivät lunta ja pääsisivät leikkimään siinä. Meidän matka jatkuu toki vielä eteenpäin Saariselältä ja reissulla on oikeakin syy, mutta yöksi me jäädään Saariselälle lähinnä sen lumen takia. Ja ravintoloiden.

Tässä pikkuhiljaa pitäisi alkaa keskittymään revontulikuvaukseen. Täytyy astua pois mukavuusalueelta ja lähteä hieman myöhemmin auton kanssa kiertelemään lähitienoita potentiaalisten kuvauskohteiden perässä. Sunnuntaina mulla on tarkoitus mennä retkelle, toivottavasti löydän taas jonkun uuden kohteen teille esiteltäväksi. Ja toivon tosissani, että nämä on viimeiset lumettomat kuvat tälle vuodelle!

DSC_6880
Tähän loppuun vielä pieni piristys kuvauksellisesta koirastani.

Hyvää viikonloppua!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s