Lauantaina juhlitaan!

SLP-logo-RGB+pvm2017

26.8 Liputetaan ensimmäistä kertaa Suomen luontoa. Ajatelkaa, Suomi on ensimmäinen maa joka virallisesti liputtaa luonnolleen! Sata päivää ennen satavuotiaan Suomen itsenäisyyttä kajahtaa kansallispuistoissa kansallispuistojen laulu ja rannikoilla syttyvät tulet. Iltahämärissä nautitaan illallista luonnon helmassa ja hiljennytään nuotiolaulun myötä.

Kuinka voin osallistua juhlistamaan luontoamme?

www.luonnonpaivat.fi sivulta löytyy kartta johon on merkattu lukuisia päivän aikana järjestettäviä tapahtumia. Voit järjestää puuhaa perheellesi, rakkaalle ystävällesi, suuremmalle yleisölle tai vain itsellesi.

Luonnon päivien sivuilla on ennakkokurkistus päivän tapahtumiin. Jakamalla vinkin tavastasi liputtaa tai liputuspäivän arvoisesta kuvasta #liputanluonnolle ja #luonnonpaivat osallistut somekisaan. (Lisätietoa kisasta)

Lauantaina olen itse töissä, mutta osallistun viikon aikana vietettävään puunhalausviikkoon. Halaamalla puuta osoitamme arvostavamme omaa lähiympäristöämme. Jaa halauskuvasi tunnisteella #puunhalausviikko! Illemmalla töistä päästyäni vietämme aikaa luonnossa perheen kesken.

Utsjoella luonnon päivää juhlitaan Lapin tutkimuslaitos Kevolla. Tapahtuma alkaa kello 11:00 ja päättyy 16:00. Maljat nostetaan Suomen luonnolle kello 12 ja juhlakahvit juodaan vanhan päärakennuksen pihamaalla. Luonnon helmaan pääsee koko perheen luontopolulla. Samaan aikaan asemalla vietetään avoimien ovien päivää.

Viettäkää oikein ihana luonnon päivä!

*logo http://www.luonnonpaivat.fi sivuilta*

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s